Wandel mee in de Ridderoordse Bossen.
Wandel mee in de Ridderoordse Bossen.

Belevingsgerichte Herfstwandeling

Algemeen Activiteiten

Wil je met al je zintuigen van de herfst genieten, in een prachtig natuurgebied? Ga dan mee met deze door IVN De Bilt georganiseerde wandeling. Op zondag 22 oktober van 10.30 tot 12.30 uur in de Ridderoordse Bossen wordt langs oude hakhoutpercelen en door een parkbos met monumentale beukenlanen gewandeld.

De oude beuken worden bewoond door de vleermuis, boommarter, uil en boomkruiper. Bovendien wordt een prachtig blauwgrasland aan met vennetjes aangedaan. Een wandeling met extra aandacht voor het beleven van de natuur door alle zintuigen open te zetten. En volop het seizoen en de wijsheid van de natuur te ervaren.

Aanmelden
Deze vorm van wandelen is geschikt voor een kleine groep van maximaal 12 volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Graag eerst aanmelden via natuurbeleving@ivndebilt.nl. Honden kunnen helaas niet mee. Gids is Gera Hoogland (06 47073053). Locatie: Ridderoordse Bossen, Vuurscheweg, Bilthoven | Start: halverwege de Vuurscheweg bij de houten slagboom. (deze weg loopt tussen de N234 en de Embranchementsweg).            (Roel Maas-Bakker)