Logo vierklank.nl
Muziek

Voorspeelavond Kunst en Genoegen

Op vrijdag 13 oktober zal Muziekvereniging Kunst en Genoegen zich weer presenteren aan het grote publiek. Tijdens deze jaarlijkse Voorspeelavond spelen zowel het Harmonieorkest als het Opleidingsorkest, maar daarnaast zal een aantal leerlingen ook een solo/duo of trio-optreden voor het publiek verzorgen. En dat is waar een Voorspeelavond eigenlijk voor bedoeld is: presentatie van leerlingen (en hun vorderingen) aan het grote publiek.

Dit jaar is er een heel bijzondere Voorspeelavond aan de vooravond van de start van het project MOS (Muziek Op School), waar Kunst en Genoegen op twee Maartensdijkse basisscholen (Martin Luther Kingschool en WereldKidz Kievit) muziekonderwijs gaat verzorgen in zowel de onder- als bovenbouw. Het is een binnen-schools project voor de komende drie jaar waarmee men hoopt de jeugd een start te geven voor levenslang plezier in muziek maken. Voor Kunst en Genoegen juist nu een prachtige mijlpaal op weg naar de 95e verjaardag in maart 2018.

Tijdens de Voorspeelavond wordt er van alles over verteld, naast alle andere informatie over meespelen bij de vereniging. De avond staat onder leiding van dirigent/leraar John Leenders, die ook het publiek actief bij deze avond zal betrekken. Aanvang van de avond is 20.00 uur, zaal open vanaf 19.45 uur en wordt gehouden in De Vierstee, Nachtegaallaan 30 te Maartensdijk.Toegang is gratis. (Wilma Abels)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>