Logo vierklank.nl
Activiteiten

Herfstfeest en wandelexcursie

Op 15 oktober is er bij Beerschoten herfstfeest ter gelegenheid van de opening van het seizoen. Er zijn leuke activiteiten zoals broodjes bakken in de vuurkorf, Oud-Hollandse spelletjes en een speurtocht 'kijk uit je doppen'. Ook rijdt de groenkoets weer. Het infocentrum is open van 11.00 tot 16.30 uur. De activiteiten beginnen om 12.00 uur. De speurtocht is uitgezet van zaterdag 14 oktober t/m zondag 22 oktober.

Op 15 oktober organiseert Utrechts Landschap ook een wandelexcursie. Voor de helft over Landgoed Beerschoten en voor de helft over Landgoed Houdringe. Tijdens deze wandeling vertelt de gids over de rijke historie van deze landgoederen. Vooraf aanmelden is nodig in verband met het maximaal aantal deelnemers. Vertrektijd 14.00 uur. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Deelname is gratis en start vanuit Paviljoen Beerschoten, gelegen aan de Holle Bilt 6 te De Bilt. Verdere informatie op de website van Utrechts Landschap bij activiteiten.      (Marien Dorrestijn)

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>