Logo vierklank.nl
Kunst & Cultuur

Kunstmarktevenement bij Fotoclub

Voor de fotoclubavond van 9 oktober zijn de bezoekers van de Kunstmarkt die een workshop natuurfotografie hebben gedaan of die zich hebben laten portretteren door leden van de fotoclub uitgenodigd.

Al tijdens de Kunstmarkt is gebleken dat veel mensen geïnteresseerd zijn in fotografie en dat zij in clubverband meer willen ontdekken en leren. Op het programma voor maandag 9 oktober staat voor de pauze portretfotografie. Alle portretten, die op de kunstmarkt zijn gemaakt zullen worden bekeken, bewonderd en ook besproken; altijd in een positieve sfeer om van elkaar te leren. In de pauze kunnen de belangstellenden nader kennis maken met de leden van de fotoclub. Daarna wordt het programma vervolgd met natuurfotografie met als thema: herfstfotografie. Wim Westland, een van de leden, zal aan de hand van zijn foto's tips geven om de natuur nog mooier in beeld te brengen. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in zalencentrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4 in De Bilt.       (Jeannette Kok)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>