Proeven en genieten bij Winkeliersvereniging Hessenweg

Algemeen Activiteiten

Al sinds jaar en dag staat De Bilt bekend om zijn grote vers-aanbod. Ook uit recente onderzoeken blijkt, dat de Hessenweg-Looydijk een grote aantrekkingskracht uitoefent door het grote en kwalitatieve foodaanbod.

Een mooi aanbod van slager, viswinkel, groenteboeren en bakkers, ondersteund door speciaalzaken in biologische producten, delicatessen en aanverwand aanbod in food gerelateerde producten, maken het centrum heel aantrekkelijk.

Op 7 oktober van 11.00 tot 17.00 uur willen de ondernemers van centrum De Bilt u laten meegenieten van allerlei lekkere smaken onder het motto 'De Smaak van De Bilt'. Kinderen kunnen zelf pannenkoeken bakken (en natuurlijk lekker opeten) en ze kunnen ook een bijpassende cocktail mixen. Dit alles onder veilige begeleiding van lieve demonstratrices. Bij veel winkels wordt iets lekkers aangeboden om te proeven en te genieten. Maar ook zullen er demonstraties zijn hoe men zelf ook allerlei lekkers kan bereiden. Ook zijn er kleurplaten voor de kleintjes die hiermee leuke prijsjes kunnen winnen. Deze zijn in diverse winkels verkrijgbaar. Neem 7 oktober uw smaakpapillen mee en kom gezellig naar de Hessenweg Looydijk.