Schaatsseizoen van start

Algemeen Sport

Zaterdag 30 september om 7.00 uur is het schaatsseizoen 2017-2018 door de toerrijders van IJBM De Bilt geopend. Bij opkomende zon en nog een lichte mist hebben zij de ijzers ondergebonden om zo het kunstijs van de Vechtsebanen (Utrecht) als eerste dit jaar te betreden.

IJBM De Bilt biedt schaatslessen aan voor verschillende categorieën. Zo is het mogelijk om als jeugdschaatser tijdens de jeugdlessen op zaterdag het schaatsen te leren. Voor jeugd vanaf 13 jaar is het mogelijk om de techniek beter te gaan beheersen of te starten met wedstrijdtrainingen. Voor volwassenen, die beter willen leren schaatsen of zich juist willen voorbereiden op winter ijs, zijn er speciale toerschaatslessen. Daarnaast zijn er groepen die in de avonduren trainen voor de lange afstanden. Training voor tochten die wellicht op natuurijs in Nederland of buitenland gereden kunnen gaan worden.

Heb je ook belangstelling, of ben je wel nieuwsgiering naar schaatslessen? Neem dan even contact op met IJBM-De Bilt of ga naar de website www.ijbm.nl