Stroeve start Irene Dames 1

Algemeen Sport

De eerste set tegen Majella Dames 1 uit Utrecht speelde Irene solide en haalde met 22-25 de set naar zich toe. In de tweede set kantelde de wedstrijd. In het begin leek Irene verder te gaan op het hoge niveau van de eerste set. Toen Majella echter moeilijker ging serveren kwamen de Bilthovense dames in de problemen en ging de tweede set met 25-22 naar de groenen uit Utrecht.

De wissels die de derde set op het veld stonden brachten niet het gewenste effect. Deze set ging met 25-19 naar Majella. In de vierde set begon Irene met vijf jonkies waarvan er vorig jaar nog vier in de B-jeugd speelden. Dat leek lang een gouden greep want Irene stond lang aan de goede kant van de score en op 19-23 voor lag de setwinst voor het grijpen. In één opslagbeurt kantelde de set volledig waardoor ook deze set met 25-23 naar Majella ging. De jonge Irene meiden leken te moeten wennen aan de grotere tegenstand. Een 3-1 nederlaag met een wrange nasmaak, er had meer ingezeten.

Zaterdag, 30 september 2017, om 15.15 uur speelt Irene Dames 1 thuis in de Kees Boekehal tegen Switch Dames 1.        (Michel Everaert)