Logo vierklank.nl
Kunst & Cultuur

Het Weeshuis van de Kunst

Op 23 september start Het Weeshuis van de Kunst op hun nieuwe locatie Prof. Dr. T.M.C. Asserweg 2 in De Bilt. Een meemaak-podium met verrassende optredens, talk the talk, pantoffelpop maar ook initiatieven uit de buurt en het buurtkoor.

Nadat het Weeshuis van de Kunst twee jaar in de Jasmijnstraat 6 een basis had is er in augustus verhuisd. Het openingsfeest op 23 september om 14.00 uur. Men kan komen genieten van een hapje en een drankje bij de pianobar, meedoen met body percussie, recycle kunst maken, genieten van live muziek en natuurlijk luisteren naar de verhalenvertellers. Ook voor kinderen zijn er allerlei activiteiten. Vanaf 20.00 uur is er naast optredens van artiesten en muzikanten, een theatrale bingo zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Een belevenis met de vertrouwde ontspannen en feestelijke Weeshuis-sfeer. Om teleurstelling te voorkomen kun je je het beste je deze week aanmelden bij info@hetweeshuisvandekunst.nl of bellen tel. 06 26 16 03 50. Voor meer informatie en aanmelding (beperkt aantal plaatsen) kan men terecht op de website www.hetweeshuisvandekunst.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>