Logo vierklank.nl
Plus heeft een unieke versie Monopoly in de schappen.
Plus heeft een unieke versie Monopoly in de schappen.
Algemeen

Monopolyspel Bilthoven

Deze week wordt het eerste Monopolyspel Bilthoven uitgereikt aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente De Bilt. Wie snel spaart bij Plus Bilthoven kan binnenkort ook zelf eigenaar worden van de Gezichtslaan of van De Parklaan, geld incasseren bij een van de vier bushaltes, huizen en hotels bouwen op de Donsvlinder of onbetaalbare huur vragen voor de Soestdijkseweg.

Het wereldberoemde Monopolyspel - wie kent het niet - heeft in deze unieke versie een extra dimensie: Bilthovense straten en geld van de lokale bank. De spaaractie blijkt een schot in de roos: van de 1500 beschikbare spellen is ruim de helft al gereserveerd. De eerste spellen zijn deze week uitgegeven. 'Er zijn veel mensen die samen sparen', weten de Plus-medewerkers.

Licentie
Achter de schermen is Plus-ondernemer Gert Smit al een jaar bezig om het Bilthovense collectors item rond te krijgen: 'Licentiehouder Hasbro, die het monopolie van Monopoly heeft - moest toestemming geven. We moesten met Engeland corresponderen en aan allerlei voorwaarden voldoen. Vandaar dat er maar 1500 spellen beschikbaar zijn. Veel gedoe, maar als we iets willen dan gaan we ervoor'.

Tunnel
Smit vervolgt: 'Met de start van de actie hebben we bewust gewacht tot de tunnel aan de Leyenseweg gereed was, zodoende kan heel Bilthoven bij de Plus terecht om te sparen voor dit unieke spel'. Klanten krijgen bij besteding van 10 euro een spaarzegel en extra zegels bij bepaalde A-merk artikelen. Bij een volle kaart met 40 zegels kan het spel tegen een gereduceerde prijs worden gekocht. Sparen kan tot 4 november, eventueel kan er vooraf een spel gereserveerd worden.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>