Logo vierklank.nl
Activiteiten

Sfeerbeeld van rondleiding

Op dinsdag 19 september vindt er een Alzheimer Café plaats in De Bilt. De locatie is het restaurant in woon- en zorgcentrum De Koperwiek, Koperwieklaan 3 in Bilthoven. Een Alzheimer Café is de benaming voor een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden.

Kijken naar kunst biedt mensen met dementie de mogelijkheid zich te uiten en om weer meer contact te maken met hun omgeving. Een rondleiding brengt niet alleen verbetering van de kwaliteit van leven van de deelnemers, maar heeft ook positieve effecten voor hun mantelzorgers en de relatie tussen deelnemer en mantelzorger. Gabriëlle Kappelle, rondleider Centraal Museum, zal een sfeerbeeld geven van de Onvergetelijke rondleiding door te vertellen over de schilderijen en voorwerpen, maar ze ook te laten zien.

Koffie en meer
Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is altijd gratis. Vragen (ook over vervoer) Alida Melkert, tel.nr. 030 6562977.

                                   

 

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>