Nasrdin Dchar in Het Lichtruim

Algemeen Kunst & Cultuur

Theater Het Lichtruim presenteert met trots op donderdag 21 september DAD, een theatervoorstelling met Nasrdin Dchar. DAD is Nasrdins meest persoonlijke en urgente voorstelling tot nu toe. Nasrdin: 'Mijn bedoeling was om een persoonlijk verhaal te vertellen, over een onderwerp dat mij na aan het hart ligt, op een manier die mensen in hun hoofd én in hun hart zou raken. Met emotie, openhartig en vooral met veel humor. Ik ben er heel trots op dat, gezien alle mooie recensies en de overweldigende reacties van hen die de voorstelling inmiddels hebben gezien, dat aardig is gelukt!'

De Nederlands-Marokkaanse acteur Nasrdin Dchar (Steenbergen, 1978) is vooral bekend door zijn rollen in Nederlandse speelfilms zoals Lotus, Tirza, Süskind en Rabat. Voor de laatste won hij in 2011 het Gouden Kalf voor beste acteur. Daarnaast was hij te zien in televisiefilms en in het theater waar hij rollen vertolkte in King Lear, Oedipus en Ghetto (o.m. bij het RO Theater). Scenariste Maria Goos schreef in 2011 speciaal voor hem de succesvoorstelling Oumi. Komend seizoen is Nasrdin te zien in de theatersolo DAD, een voorstelling die hij al met groot succes in 2017 speelde in de grotere Nederlandse theaters. Theater Het Lichtruim is dan ook bijzonder blij dat hij bereid was direct aan het begin van het nieuwe seizoen eenmalig naar Bilthoven te komen. Kaartverkoop via de ticketshop www.theaterhetlichtruim.nl Theater het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven email: info@theaterhetlichtruim.nl         (Jess van de Griend)

Lezersactie
Er is een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar voor de lezers van De Vierklank. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om hiervoor in aanmerking te komen. De kaarten worden maandag 18 september verloot onder de inzenders.