Logo vierklank.nl
Algemeen

Comfortabele schoenmode voor komende herfst

De leukste schoenmodellen van Nederlandse, Duitse en Italiaanse makelij staan bij George In der Maur Beterlopenwinkel klaar om gepast te worden. Het inkoopteam heeft zijn uiterste best gedaan om een modieuze collectie samen te stellen met voetproblematiek en houdingsklachten in het achterhoofd. Het motto is daar immers 'beter lopen'.

Het concept voor de kledingmode dit najaar is vrouwelijk met een stoere twist. Opvallend zijn de mode-trends: wijde rokken, jassen, vesten en truien waar je in kunt 'wonen', de mouwen vallen lang en worden met strikjes bijeen gehouden, veel ton-sur-ton combinaties van kleding, denim met applicaties (beetje jaren 70-stijl) en het zakelijke grijze mannenpak blijft een topper. Op schoenengebied vallen de talloze schoenen, booties en laarsjes met veters op, soms een extra ritsje voor het gemak. Bovenal lekker comfortabel maar ook met een modieus hakje. Alle schoenmodellen bij de Beterlopenwinkel zijn in meerdere breedtematen verkrijgbaar en hebben een uitneembaar voetbed. Daarmee zijn ze geschikt zijn voor eigen podotherapeutische zolen en orthopedische steunzolen. De kleurstellingen voor de herfst/winter-collectie hebben verrassende namen gekregen: grenadine, port, butterum, peony, spruce, lime en maple. De cappuccino wordt voor iedere klant vers getapt.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>