Logo vierklank.nl
  Maaike Dekkers, Ike Bekking en Vivienne van Eijkelenborg zijn het gezicht voor de ondernemersverkiezing.
Maaike Dekkers, Ike Bekking en Vivienne van Eijkelenborg zijn het gezicht voor de ondernemersverkiezing. (Foto: Inge Pont)
Algemeen

Ambassadeurs verkiezing ondernemer van het jaar 2017

Drie bijzondere Biltse ondernemers zijn ambassadeur van de verkiezing voor de Ondernemer van het Jaar 2017. Op duidelijk zichtbare plaatsen in het dorp prijken zij op posters met een oproep om ondernemers te nomineren voor deze prijs.

De dames op de poster zijn Maaike Dekkers (SilverFit), Ike Bekking (Bilthovense Boekhandel - winnaar 2013) en Vivienne van Eijkelenborg (Difrax - winnaar 2007 en Zakenvrouw 2016 Prix Veuve Cliquot).

Toen de drie ondernemers  uit De Bilt gevraagd werden of zij als ambassadeur voor de verkiezingen willen optreden hoefden ze niet lang na te denken. Alle drie geven ze aan dat ze de verkiezingen en het ondernemerschap een warm hart toedragen. Maaike: "Het ondernemerschap is belangrijk voor de lokale bedrijvigheid en vernieuwing binnen de gemeente. Deze prijs stimuleert het ondernemerschap".

Prijswinnaars
Vivienne van Eijkelenborg en Ike Bekkering wonnen de prijs in respectievelijk 2007 en 2013. Vivienne: " De prijs levert publiciteit op, maar is ook een mooie leerervaring voor de ondernemer. Daarnaast beloont de prijs de ondernemer die zich, voor eigen rekening en risico, met hart en ziel inzet voor zijn/haar bedrijf". Ike vult aan: "De prijs heeft me veel naamsbekendheid en waardering opgeleverd. Het leukste vond ik dat bestaande klanten trots op hun boekwinkel waren. Ik ben namelijk hun boekwinkel!  Dit gaf mij energie en vertrouwen voor de toekomst. Waardering is beter dan geld!"

Awards-avond
Op 29 november vindt de uitreiking van de awards plaats. De dames roepen alle ondernemers uit de Bilt op om naar deze avond te komen:

Vivienne: " Het is altijd een mooie gelegenheid om elkaar als Biltse ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren". " Het zijn immers niet de eersten de besten die de prijs winnen, dus zo'n avond levert je weer ideeën op voor je eigen bedrijf", vult Maaike aan.

Naast de uitreiking is doel van de avond om verrassende en waardevolle ontmoetingen tussen ondernemers te stimuleren. "Toon belangstelling voor je collega ondernemer, ga in gesprek en kijk wat je voor elkaar kunt betekenen", aldus Ike, "Zoek verbinding met anderen: samen staan we sterker en is het leuker!"

Kijk voor meer informatie op www.debiltseondernemer.nl. Hier kun je je als ondernemer ook gratis aanmelden voor de Award-avond.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>