Logo vierklank.nl
Activiteiten

Burendag in Hollandsche Rading

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest, dat je samen viert met je buren en de buurt. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en/of de buurt. Woonwijken worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Dit jaar nodigt het Oranjecomité Hollandsche Rading alle inwoners uit Hollandsche Rading uit om zaterdag 23 september vanaf 16.00 uur burendag samen te vieren op het plein naast het dorpshuis. Er is een gezellig terras met een nieuwe (mobiele) bar en lekkere muziek zorgt voor een vrolijke noot. Er mag natuurlijk gedanst worden. Er hoeft ook niet gekookt te worden want de BBQ wordt aangestoken. Meld je van tevoren wel even aan als je wilt mee-eten. Voor de kinderen is er een springkussen. Deelnemen aan de BBQ kan via email: oranjecomitehr@gmail.com tot 21 september. Deelname aan de BBQ zonder aanmelding is niet mogelijk.         (Titia Kok)

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>