Logo vierklank.nl
Kunst & Cultuur

Kunstmarkt en Fotoclub

Het van Boetzelaerspark was tijdens de Kunstmarkt De Bilt 2017 een heel natte bedoening.
Het van Boetzelaerspark was tijdens de Kunstmarkt De Bilt 2017 een heel natte bedoening. (Foto: Piet van Trigt))

door Henk van de Bunt

Kunstmarkt De Bilt 2017 werd een heel natte bedoening. Maar fotoclub Bilthoven bleef droog in de tent waarin een veldstudio was ingericht om portretten te fotograferen. Heel  wat bezoekers wilden graag model staan. En menigeen was geïnteresseerd in hetgeen de fotoclub zoal doet, zoals natuurfotografie. Daarom organiseerde de natuurwerkgroep van de Fotoclub een workshop voor bezoekers die graag meer wilden weten over fotografie of over hun eigen camera.

Tijdens de Kunstmarkt stond het thema 'vriendschap' centraal. De viering van het 40-jarig jubileum van de vriendschappelijke stedenband tussen De Bilt en Coesfeld mocht niet ontbreken en kreeg tijdens dit evenement een speciale plek aan de grote vijver. De vrijwillige brandweercorpsen van beide gemeenten verzorgden een spectaculair waterorgelshow van zwierende waterstralen, zinderende lichtbundels en prachtige muziek op de zaterdagavond.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>