Logo vierklank.nl
Het aanbod aan jeugdboeken voor de jongste jeugd is ondergebracht in de fleurige jeugdhoek voor kinderen van 0 tot 8 jaar.
Het aanbod aan jeugdboeken voor de jongste jeugd is ondergebracht in de fleurige jeugdhoek voor kinderen van 0 tot 8 jaar. (Foto: Kees Diepeveen)
Algemeen

Heropening Bibliotheek Maartensdijk

Bibliotheek Maartensdijk is heropend. De bibliotheek is de afgelopen maanden verbouwd en vanaf 4 september is iedereen weer van harte welkom. De bibliotheek is nieuw ingericht en ingedeeld in werelden.

Zo komen bezoekers in de wereld 'spannend & actief' of de wereld 'literatuur & cultuur'. Alle werelden hebben hun eigen kleur. Bibliotheek Idea Maartensdijk heeft ook een nieuwe vestigingscoördinator: Rena Breed. De verbouwing van de bibliotheek is onderdeel van de grondige renovatie van De Vierstee. De officiële opening van De Vierstee vindt plaats op vrijdag 27 oktober om 16.00 uur.

Uitleen
Voor de sluiting heeft de bibliotheek de uitleentermijn van materialen verlengd. Klanten kunnen de materialen, die ze voor de sluiting leenden in Bibliotheek Idea Maartensdijk tot 15 september terugbrengen. De bibliotheek opent haar deuren met een feestelijke actie. In de maanden september, oktober en november krijgen nieuwe leden, die een Standaardabonnement of een Plusabonnement afsluiten in Maartensdijk 10 euro korting op een jaarabonnement.

Tijden
Met de heropening van de bibliotheek veranderen de openingstijden. De bibliotheek heeft de tijdstippen uitgekozen, waarop veel bezoekers naar de bibliotheek komen en heeft aan de klanten gevraagd wanneer zij de bibliotheek graag bezoeken. Tijdens deze nieuwe openingsuren kunnen de medewerkers de klanten zoveel mogelijk professionele en veelzijdige service blijven bieden. De openingstijden zijn: Maandag  van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur, woensdag van 10.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>