Logo vierklank.nl
 Het projectkoor zoekt versterking in de lage regionen.
Het projectkoor zoekt versterking in de lage regionen.
Muziek

Tenoren tekort bij jubilerend koor

Het Projectkoor Midden Nederland, voorheen Cantatekoor Bilthoven, organiseert sinds 1997 jaarlijks twee projecten, koormuziek van J.S.Bach en tijdgenoten. Dit najaar is ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan gekozen voor het instuderen en uitvoeren van Bach's Magnificat met daarbij cantate 1 uit het Weihnachtsoratorium.

Een jubileumprogramma dat goed past in de kersttijd, de uitvoering vindt in Bilthoven plaats op 17 december 2017, om 15.30 uur in de Opstandingskerk. Het Magnificat is één van Bach's grote meesterwerken, een uitdaging om te zingen. Voor het begeleidende orkest is samenwerking gezocht met de Utrechtse Bachcantate Diensten, waardoor er een uitvoering 'op niveau' kan worden geboden.

Er is vooral bij de tenoren een tekort, maar ook basstemmen kunnen nog geplaatst worden. Sopranen en alten kunnen zich alleen nog aanmelden samen met een tenor of bas. Er zijn ook vrouwen die een tenorpartij kunnen zingen. Alle informatie over deelname, kosten, oefenen en tijden; zie projectkoormiddennederland.nl. Tel. Hans Bosman, 06 24336131.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>