Trots staat Nanda voor haar geheel vernieuwde kapsalon. Zij is klaar om nieuwe klanten te ontvangen.
Trots staat Nanda voor haar geheel vernieuwde kapsalon. Zij is klaar om nieuwe klanten te ontvangen.

Nanda's Haircare opent salon in Maartensdijk

Algemeen Algemeen

door Kees Diepeveen

Maartensdijk is een kapster rijker. Nanda heeft huis en kapsalon aan de Patrijslaan 16 overgenomen, waar voorheen Pauline's Haarmode gevestigd was. Het bijzondere is dat Nanda haar ouderlijk huis heeft teruggekocht, waar haar moeder de Kapsalon van Yperen is begonnen en ruim 25 jaar heeft gehad. Na 15 jaar in Maarssenbroek gewoond te hebben is ze nu weer terug in het dorp.

Direct nadat de verhuizing had plaatsgevonden zijn Nanda en haar man aan de slag gegaan en hebben er flink wat energie ingestopt om de salon weer een frisse en strakke uitstraling te geven. Een nieuwe vloer en kraakwitte wanden en plafonds met een fraaie inrichting geven het geheel een mooie uitstraling. Een koffiecorner maakt het helemaal af.

20 Jaar kapster
Nanda vertelt: 'Ik was op zoek naar meer ruimte. Toen ik hoorde, dat mijn ouderlijk huis te koop stond was dit een unieke kans. Ik kende dit dorp natuurlijk al omdat ik hier ben opgegroeid maar bleef ook op de hoogte van de gebeurtenissen omdat mijn broer en zus hier ook wonen. Ik ben al 20 jaar kapster en ben begonnen toen ik 16 was in de salon van mijn moeder. Daarna ben ik in verschilde salons werkzaam geweest en in 2014 voor mij zelf begonnen met een salon aan huis'.

Barista
'Op 22 september organiseer ik een open middag van 13.30 tot 16.00 uur' vertelt Nanda verder. 'Iedereen die kennis wil komen maken is van harte welkom en wordt ontvangen met een lekkere kop koffie vervaardigd door een echte barista. De openingstijden zijn vooralsnog aangepast aan de zorg voor mijn twee kinderen. Afspraken kunnen per mail, telefoon of persoonlijk gemaakt worden'.