Logo vierklank.nl
 Een van de deelnemende duo's: Alexander Buskermogen en Jorinde van den Thillart piano/viool met links Misha Fomin.
Een van de deelnemende duo's: Alexander Buskermogen en Jorinde van den Thillart piano/viool met links Misha Fomin.
Muziek

Bilthoven klassiek

Een weekend vol kamermuziek, openbare lessen, concerten en een lezing, die plaats zullen vinden op sfeervolle locaties in Bilthoven Noord. Naast jonge musici, die net zijn afgestudeerd aan het Conservatorium, nemen er dit jaar ook bijzonder enthousiaste 'amateur' musici deel, die op een gegeven moment een keuze moesten maken in hun leven of zij wel of niet het professionele pad zouden kiezen.

Allen hebben een prachtig gevarieerd programma voorbereid. Naast solowerken voor piano van o.a. Chopin, Schubert, Mendelssohn en Brahms staan er sonates voor viool/piano, klarinet/piano en cello/piano van resp. Beethoven, Brahms en Henriëtte Bosmans op het programma. Tijdens de concerten zal ook artistiek leider, docent en pianist Misha Fomin 'acte de présence' geven.

Concerten op zaterdag 6 september in De Woudkapel (aanvang 20.00 uur) en zondag 7 september in Villa Gaudeamus (WMH) (aanvang 16.00 uur). Kaarten verkrijgbaar bij Bilthovense Boekhandel (Julianalaan 1 Bilthoven) en Bouwman boeken (Hessenweg 68, De Bilt), via tel. 06 54397074 of op www.mfpiano.nl 

Meer berichten