Logo vierklank.nl
De kinderen worden uitgenodigd om dicht bij de muzikanten en de instrumenten te komen.
De kinderen worden uitgenodigd om dicht bij de muzikanten en de instrumenten te komen. (Foto: Krulmuziek)
Muziek

Muziekvoorstelling bij 'De ontdekking van Oostbroek'

Utrechts Landschap organiseert op zaterdag 9 september tijdens 'De ontdekking van Oostbroek' de vrolijke en interactieve muziekvoorstelling 'Boeffie Trommelt' in de Janssenzaal van Huize Oostbroek.

Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen landgoed Oostbroek op muzikale wijze ontdekken tijdens de muziekvoorstelling die wordt verzorgd door het welbekende Krulmuziek met Juf Félice en Trio Krul. Tijdens de 'Ontdekking van Oostbroek' op Open Monumentendag, zijn er nog veel meer leuke activiteiten voor jong én oud te beleven op het landgoed.  

Krulmuziek neemt het publiek mee in een muzikale voorstelling vol grapjes, ritmes, klankkleuren en kiekeboespel. In de voorstelling 'Boeffie Trommelt' zoekt Boeffie de 'BOEM!' en mogen de kinderen meetrommelen op een eigen trommel. Werken van onder meer Tchaikovsky, Debussy, Haydn en Bizet worden op een passende wijze aan het jonge publiek gepresenteerd. De kinderen worden uitgenodigd om dicht bij de muzikanten en de instrumenten te komen. Ze mogen zelfs op een kinderviool of cello spelen.

De voorstellingen starten om 13.00 uur en 14.15 uur en duren 45 minuten. Aansluitend is er tijd voor een Meet & Greet met de artiesten; een informele ontmoeting tussen de kinderen en de muzikanten. Reserveer snel, er is slecht beperkt plaats. Inschrijven voor de kindervoorstelling of één van de andere activiteiten tijdens 'De ontdekking van Oostbroek' op zaterdag 9 september kan via utrechtslandschap.nl. Parkeren is elders geregeld: Op zaterdag 9 september kan er met de auto niet geparkeerd worden op landgoed Oostbroek, meer informatie hierover vindt u op de website.

Meer berichten