Logo vierklank.nl
Muziek

Laatste Zomerconcert seizoen 2017

Zondag 3 september is er voor de laatste keer dit seizoen een zomerconcert verzorgd door de Koninklijke Biltse Harmonie. Het concert vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur op het gazon bij de beeldentuin achter paviljoen Beerschoten, De Holle Bilt 6A, De Bilt.

Voor de pauze een sprankelend en afwisselend programma van de Weathertown Bigband van de KBH met zang o.l.v. Marc van den Bosch. Na de pauze een optreden van het Klein Harmonieorkest van de Koninklijke Biltse Harmonie o.l.v. Twan Stekelenburg. Het programma bevat o.a. veel herkenbare filmmuziek en goed in het gehoor liggende nummers.

De concerten worden georganiseerd door de Stichting Zomerconcerten De Bilt i.s.m. Stichting Het Utrechts Landschap. Stoelen zijn aanwezig en de toegang is gratis (vrijwillige bijdrage). Beperkte catering en de ijscokar is aanwezig.

De concerten staan open voor alle soorten ensembles, groepen; koren of orkesten. Voor inlichtingen en/of aanmelding voor optredens seizoen 2018. Tel. 06 51229733 of www.zomerconcertendebilt.nl. of een mailtje naar de voorzitter Stichting Zomerconcerten De Bilt jan.meeuwsen@ziggo.nl.

Meer berichten