Logo vierklank.nl
 Willem, Eelco en Wim Landwaart in de entree van de compleet vernieuwde zaak op het Maertensplein..
Willem, Eelco en Wim Landwaart in de entree van de compleet vernieuwde zaak op het Maertensplein..
Algemeen

Van groenteboer naar totale versbeleving

Zowel binnen als buiten de branche is Landwaart Culinair uit Maartensdijk, de laatste jaren steeds meer een begrip geworden. Daar waar in de beginjaren vooral de lokale bewoner de winkel wist te vinden, werd de reikwijdte steeds verder uitgebreid en maken de klanten er tegenwoordig er al een dagje uit van om naar de winkel van de familie Landwaart te komen.

door Henk van de Bunt

Binnenkomen bij Landwaart betekent automatisch, dat je niet met lege handen de deur uit gaat. Oprichter Wim Landwaart, noemt zichzelf nog steeds gewoon groenteboer. Zijn winkel laat echter wat anders zien. Groente en fruit heeft nog steeds een hoofdrol binnen de winkel aan het Maertensplein, maar voor de liefhebber van lekker, gezond en verantwoorde voeding, is het aanbod de laatste jaren veel breder geworden.

Geheel verbouwd
De ontwikkeling van het bedrijf staat nooit stil. Vanuit de hele wereld worden ideeën opgehaald om daar binnen het eigen bedrijf een geheel eigen draai aan te geven. Dit heeft ertoe geleid, dat Landwaart Culinair toe was aan uitbreiding, vernieuwing en nog verdere verbetering. Het pand naast de bestaande winkel kwam beschikbaar en daarmee ontstond de mogelijkheid om een langgekoesterde wens en droom te gaan verwezenlijken. Productieruimtes zijn uitgebreid, voor het bestaande assortiment zijn er nog betere voorzieningen en nieuwe productgroepen zijn toegevoegd in de totaal vernieuwde en verbouwde winkel. Brood, patisserie, bijzondere koffie en thee en natuurlijk nog meer bereide producten. Uniek bij Landwaart is dat alles zelf wordt bereid door echte, speciaal opgeleide vakmensen.

De deuren gaan open
Op donderdag 31 augustus gaan de deuren, na een verbouwing van drie weken, weer open. De winkel die dan wordt gepresenteerd is absoluut uniek in Nederland en misschien wel in de wereld; evenals de producten en de medewerkers. De winkel ademt passie, beleving en liefde voor het ambacht. De klanten worden als ware gasten ontvangen in de culinaire wereld van Landwaart. U wordt van harte uitgenodigd om deze culinaire reis te komen beleven. Eenmaal de winkel van Landwaart bezocht, zal blijken dat dit een regelmatig terugkerende beleving voor u gaat worden.

Meer berichten