Logo vierklank.nl
Sport

Fietsen voor het goede doel

Samen met een aantal vrienden organiseert tennisvereniging Tautenburg op zondag 3 september een Fietstocht voor Race-MTB en sportfietsers voor het goede doel. Vertrek en aankomst vanuit de kantine van Tennisvereniging TV Tautenburg in Maartensdijk.

Tennisvereniging Tautenburg steunt AMREF Flying Doctors: de organisatie die sinds de Jaren vijftig in de vorige eeuw uitdagende zorgprojecten opstart in Afrika en al meer dan 30 miljoen mensen heeft geholpen. AMREF gelooft erin dat goede gezondheid mensen in staat stelt armoede te ontstijgen.

In oktober gaat Dennis Top, één van Tautenburgs leden, de Africa Classic fietsen; een uitdagende mountainbiketocht van zes dagen en meer dan 400 kilometer door het hete, ruige Tanzaniaanse landschap. Iedere fietsliefhebber wordt gevraagd te helpen. Elke donatie, groot of klein, helpt Dennis om zijn doel, te behalen. Zie voor meer informatie: www.africaclassic.nl/Dennis-Top

Toertocht
Daarom organiseert T.V. Tautenburg op 3 september een volledig uitgepijlde fietstoertocht van ongeveer 60 km. in en naar de mooiste plekjes (van de omgeving van) Maartensdijk. De start is bij Tennisvereniging Tautenburg tussen 9.00 en 11.00 uur en de finish is daar ook. De deelnamekosten voor deze toertocht bedragen 10'euro p.p. De volledige opbrengst van de deelnamekosten komt ten goede aan de Africa Classic en Amref Flying Doctors. Een drankje vooraf, alsmede proviand en drank voor onderweg wordt ter beschikking gesteld door diverse sponsors. Bij terugkeer ontvangt de deelnemer een kop soep.

De startlocatie is bij T.V. Tautenburg, Dierenriem 3 te Maartensdijk. Vooraf aanmelden kan voor 1 september op: toertochttautenburg@gmail.com             (Jan Hoppenbrouwer)

Meer berichten