ONS – Reünie

Algemeen Jeugd

De Oranje-Nassau School gaat verder onder een nieuwe naam: Aeres Mavo Bilthoven. De naamswijziging valt samen met het idee van een paar oud-leerlingen een reünie te organiseren voor alle oud-leerlingen en oud-werknemers van de ONS.

De organisatie voor de komende reünie is in handen van een stuurgroep die bestaat uit de drie oud-leerlingen Marc Groenveld , Mariëlle de Jong en Gabriëlle Snijders (alle drie kinderen van oud-docenten van de ONS), een oud-directeur en twee oud-docenten en nog twee docenten die werkzaam zijn op de school. De datum van de reünie is 23 september.

Schema
Om 13.00 uur zijn de deuren van de school geopend voor de eerste reünisten. Om niet alle oud-leerlingen en oud-medewerkers tegelijk te ontvangen is een schema gemaakt dat te vinden is op www.onsreunie.nl. Omdat de organisatie geheel belangeloos door oud-ONS-ers gedaan wordt is de entree voor de reünie, inclusief twee consumptiemunten en een groepsfoto van de eigen jaargroep slechts 10 euro bij voorinschrijving tot 9 september. Via facebook en internet proberen de organisatoren zoveel mogelijk oud-leerlingen en medewerkers te bereiken. De inschrijving is al mogelijk op de site en daar zijn al veel enthousiaste reacties binnen gekomen. Aanmelden kan op www.onsreunie.nl, per telefoon 0655731046 of per mail: info@onsreunie.nl.