Anneke Westeneng (l) en Corine de Wilde (r) hopen op veel aanmeldingen voor hun nieuwe team.
Anneke Westeneng (l) en Corine de Wilde (r) hopen op veel aanmeldingen voor hun nieuwe team.

DOS Westbroek zoekt nieuwe leden recreantenteam

Algemeen Sport

door Walter Eijndhoven

Korfbalvereniging DOS uit Westbroek is op zoek naar leden voor een nog op te richten recreantenteam. Iedereen die iets heeft met korfbal, of gewoon aan zijn/haar conditie wil werken, is van harte welkom in het team.

Dit jaar bestaat Korfbalvereniging DOS 50 jaar en dat werd in juni uitbundig gevierd. 'Tijdens ons jubileum op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni ontstond het idee om een recreantenteam op te richten', vertelt Anneke Westeneng uit Westbroek. 'De laatste weken heb ik, samen met Corine de Wilde, al diverse enthousiastelingen gevonden om een team op te starten, maar wij kunnen nog wel leden gebruiken'. 'Je hoeft helemaal niet te kunnen korfballen, of de spelregels te kennen, als je het maar leuk vindt om mee te doen in een team waar gezelligheid voorop staat', vult Corine aan.

Gemengd
De twee Westbroekse vriendinnen zoeken zowel mannen als vrouwen voor hun team. En of je nu jong of oud bent, ook dat maakt niets uit. 'Dat klopt, iedereen is welkom. Misschien willen we in de toekomst ook wedstrijden gaan spelen, maar als je daar geen zin in hebt, ook goed, dan doe je alleen mee om je conditie op te bouwen. Vrijheid, blijheid, zeg maar'.

Informatie
Tijdens een informatieavond, donderdag 31 augustus vanaf 20.00 uur, in de kantine van DOS, worden de praktische zaken rondom de oprichting van dit team afgestemd en kunnen wensen kenbaar worden gemaakt.. Anneke: 'Natuurlijk kun je wachten tot de informatieavond, maar je kunt nu ook al lid worden. Kijk hiervoor op de site www.dos-westbroek.nl . Dus ik zou zeggen, ben je enthousiast, meld je snel aan. Vooral in Westbroek moeten wij toch wel een leuk recreantenteam kunnen samenstellen, lijkt mij'.