Simone van Haften is trots op haar gestaag groeiende Easyslim.nu vestiging in Bilthoven.
Simone van Haften is trots op haar gestaag groeiende Easyslim.nu vestiging in Bilthoven.

Easyslim.nu Bilthoven groeit

Algemeen Algemeen

Sinds oktober 2016 is Simone van Haften eigenaresse van de franchise-vestiging Easyslim.nu Bilthoven. Inmiddels zijn er 2 medewerkers in dienst en is het aantal behandelapparaten uitgebreid.

Bij Easyslim.nu worden vetcellen via ultrasound aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak'.

Persoonlijk
Samen met haar team van enthousiaste medewerkers helpt Simone, met veel liefde en plezier, iedere dag tientallen mensen om hun (afslank)doel te bereiken. Simone: 'Er heerst bij ons een warme sfeer, waardoor onze klanten zich snel thuis voelen. Niet voor niets komen de meeste mensen ook graag bij ons terug. Dat komt door zowel de resultaten als de persoonlijke aandacht. We werken zeer klantgericht en iedereen krijgt bij ons een behandeling op maat. Dat begint al bij de intake en proefbehandeling waarna je meteen voelt of het iets voor je is'.