Matthie en Jaap presenteren de slof bij de kraam van Jaap.
Matthie en Jaap presenteren de slof bij de kraam van Jaap.

Slof van Bos in Groenekan

Algemeen Algemeen

2 jaar geleden kwam Matthie Simons, chef banket van bakkerij Bos, in contact met Jaap Zwolsman. Zwolsman is een bekend gezicht in Groenekan waar hij iedere zaterdag vanuit zijn kraam onder het viaduct met veel plezier groente en fruit verkoopt.

Matthie was in die tijd op zoek naar een leverancier van 1e klas fruit. Matthie: 'Onze passie is een (h)eerlijk product te maken, afgewerkt met (h)eerlijk fruit. Daar kan Jaap elke week weer voor zorgen. Zo wordt onze bekende aardbeislof gemaakt met de aardbeien van Jaap. Naar eigen recept maken we de aardbeimousse en wordt de aardbeislof afgewerkt met pure Hollandse aardbeien.

Aanbieding
Jaap: 'Op dit moment is het voor mij elke zaterdag weer een verrassing waar ik kan staan bij het viaduct. De werkzaamheden voor de verbreding van de A27zijn goed merkbaar in Groenekan. Hierdoor ben ik moeilijker bereikbaar voor mijn klanten en toch wil ik er voor hen zijn. De kanten die trouw naar ons op zoek gaan willen we dan ook een beetje extra verwennen. Daar is een speciale aanbieding voor de aardbeislof van Bos uit voort gekomen. Ieder zaterdag in augustus geldt daar een speciale prijs voor. En mocht u ons niet kunnen vinden, dan ben ik bereikbaar op telefoonnummer 06-10633432.