Trots tonen Dick Uittenbosch en Hilly Dijkstra de zilveren bondsspeld die zij hebben ontvangen.
Trots tonen Dick Uittenbosch en Hilly Dijkstra de zilveren bondsspeld die zij hebben ontvangen.

Zilveren bondsspeld voor Salvoleden

Algemeen Sport

door Kees Diepeveen

Zowel Hilly Dijkstra als Dick Uittenbosch hebben zich op regionaal niveau meer dan 20 jaar ingezet voor de Nederlandse Volleybalsport en de Nederlandse Volleybalbond. Tijdens een regiovergadering in Breukelen werd door regiovoorzitter Frans Muijzers aan beiden een zilveren bondsspeld uitgereikt.

Naast alle werkzaamheden voor haar eigen volleybalclub Salvo'67 in Maartensdijk, waar zij  bijvoorbeeld al jarenlang wedstrijdsecretaris is, deed Hilly elk weekend de controle van de wedstrijdformulieren in de regio. Vroeger werden ook de uitslagen doorgebeld naar haar door de verenigingen. Elk weekend verwerkte zij de uitslagen en gaf dit door aan het regiokantoor. Daar is nu een einde aan gekomen door de invoering van het digitale wedstrijdformulier.

Arbitrage
Dick deed ook de formulierencontrole en was tevens lid van werkgroepen aangaande Arbitrage en Standen en Uitslagen. Dick heeft zich zeer beijverd voor het invoeren van gegevens in de computer. Het is bekend, dat hij jaren geleden zelfs op zijn wintersportvakanties de uitslagen verwerkte en doorstuurde naar het regiokantoor. De regio is zowel Dick als Hilly enorm dankbaar voor hun inzet. De zilveren bondsspeld komt hun ten volle toe