Stoel bekleden bij het Repair Café.
Stoel bekleden bij het Repair Café.

Nieuw artikel

Algemeen Activiteiten

Repair Café Bilthoven

Het was een drukke bedoening bij het Repair Cafe op zaterdag 1 juli. Ruim zestig mensen kwamen langs bij de WVT met hun kapotte lampen, strijkijzers, koffiezetters, fietsen, naaimachines, broeken en meer. Ook werden er een laptop en een flipover gerepareerd.

Willem Lageweg uit Bilthoven had in maart bij het Repair Café zijn bureaustoel gerepareerd en kwam nu terug. Naaister Tiny Erkelens had hem namelijk verteld dat het ook mogelijk was de kapotte bekleding te vervangen. Dus had Willem een mooie lap stof gekocht en de stoel weer meegenomen. Dat was even spannend voor Tiny, want hoe moest dat ook al weer een stoel bekleden? Dat was toch wel even geleden. Gelukkig lukte het samen prima en heeft het Repair café zo weer een nieuwe vaardigheid aan het lijstje toegevoegd.

Het Repair café Bilthoven wordt georganiseerd door Transition Town de Bilt in samenwerking met welzijnsorganisatie WVT. Binnenkort worden de nieuwe data bekend gemaakt op: https://repaircafebilthoven.wordpress.com/  (Sofie Bakker)