Bezoekers aan de open dag nemen een kijkje binnen in de Landwinkel.
Bezoekers aan de open dag nemen een kijkje binnen in de Landwinkel.

Eet&Beleef bij Landwinkel

Algemeen Algemeen

Ondanks het regenachtige weer kwamen afgelopen zaterdag nog heel wat bezoekers een kijkje nemen bij het evenement Eet&Beleef van de Landwinkel aan de Nieuwe Weteringseweg in Groenekan. Een Open Dag in een nieuw jasje. Er was weer van alles te doen, allerlei stands boden hun producten aan en ook de kids hoefden zich niet te vervelen.

door Walter Eijndhoven

'Wij organiseren dit evenement voor het vijfde jaar, maar nu onder een andere naam: Eet&Beleef', vertelt Willemieke van Maanen van de Landwinkel. Zij vervolgt: 'Wij hebben voor ieder wat wils, van jong tot oud. Verspreid over het terrein staan zo'n twintig stands met diverse biologische wijnen, vruchtensappen, groenten en fruit en nog veel meer'. Natuurlijk biedt de Landwinkel ook haar eigen producten aan: streekproducten als biologische wijnen, boerenkaas, groente, potten met jam, koek, chocoladetaart en diverse soorten vlees, zonder onnodig toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen.

Ook aan de jonge bezoekers was gedacht. Verderop op het terrein stond een skelterbaan voor de kleintjes en een springkussen. En als zij daar genoeg van hadden, konden zij nog terecht bij de schmink. Of een ijsje halen bij één van de stands.