Logo vierklank.nl
Algemeen

Zomerprogramma Mens

'Het is zo saai en stil in de zomer';  dat krijgt men bij Mens De Bilt regelmatig te horen. Veel activiteiten en sporten stoppen soms wel twee maanden. Daarnaast zijn er vele thuisblijvers waarvan familie, vrienden en buren op vakantie zijn.

Daarom organiseert Mens voor de derde keer, samen met inwoners en vrijwilligers uit de gemeente De Bilt een zomerprogramma, waarbij zoveel als mogelijk wordt ingespeeld op de vraag van inwoners, die veelal zelf een activiteit hebben georganiseerd.

Sporen
Creatief, ontspanning, sportief, ontmoeting, gezelligheid: Vakantieparadijs De Bilt, massages, Arabisch koken, Natuurtekenen, High Tea, fietstochten, karate en nog veel meer.  Een groot deel van de activiteiten is gratis, de maximale bijdrage is 5 euro. Het Spoorwegmuseum geeft op 9 augustus korting aan een groep van 10 of meer personen.

De start is op 3 juli en gaat door tot en met de laatste week van augustus. Kijk op www.mensdebilt.nl of loop binnen bij de Bureaudienst van de Servicecentra om het programma op te halen. servicecentrumdebilt@mensdebilt.nl 030 7440595 servicecentrummaartensdijk@mensdebilt.nl 0346 214161            (Wilma van Poelgeest)
 

Meer berichten