Afbeelding

Ruimte voor spel en rust op bso van 't Mereltje

Algemeen Jeugd

Op de vier buitenschoolse opvang locaties van 't Mereltje worden kinderen van alle scholen uit de Bilt en Bilthoven opgevangen. De grootste uitdaging van een middag bso is genoeg ruimte, activiteiten en rust bieden in gemiddeld 3 uur zodat kinderen met een tevreden en voldaan gevoel thuis komen.

't Mereltje biedt daarom in haar middagprogramma zowel rustmomenten als activiteiten voor elke doelgroep aan. Na een lange dag school is het belangrijk dat er even met elkaar gezeten wordt, de kinderen wat drinken en een kleine snack eten. Hierna mogen ze kiezen welke activiteit ze gaan doen. Wordt het de sportbus? Huiswerk maken? Of starten aan een gerichte knutselactiviteit?

Na de gekozen inspanning is er weer ruimte voor rust, de kinderen kiezen rond 5 uur hun plekje  aan tafel en eten gezellig met elkaar of een warme maaltijd van Bubbles & Blessings of een groentesnack. Samen kletsen we na over de dingen wie we allemaal gezien hebben.

Is het al weer zo laat? Sommige kinderen worden door een medewerkers nog naar hockey, voetbal of gitaarles gebracht en zo is de dag alweer omgevlogen.

Geïnteresseerd in onze bso? Op al onze locaties hebben we momenteel een wachtlijst, daarom breiden we na de zomer onze bso aan de Planetenbaan uit. Met vragen kan er gemaild worden naar planning@mereltje.nl of gebeld worden naar 030-2288601