Zaterdag stonden leden van de Lionsclub op het Maertensplein in Maartensdijk en vroegen aandacht voor de Lukkie Duck Race. Zij maakten gebruik van een tent van sponsor Jumbo Jelle Farenhorst, die ook 25 boodschappenpakketten als prijs beschikbaar stelt.
Zaterdag stonden leden van de Lionsclub op het Maertensplein in Maartensdijk en vroegen aandacht voor de Lukkie Duck Race. Zij maakten gebruik van een tent van sponsor Jumbo Jelle Farenhorst, die ook 25 boodschappenpakketten als prijs beschikbaar stelt. Foto: Henk van de Bunt

Lukkie Duck Race; programma bekend

Algemeen Algemeen

De Lukkie Duck Race is een spannend spektakel op zaterdag 1 juli, waarbij 4000 race-eenden tegen elkaar strijden om als eerste de finish van een 40 meter lang wedstrijd-bad op het Maertensplein te passeren. In vier races kunnen de deelnemers mooie prijzen winnen.

De verkoop van loten en bad-eenden gaat voorspoedig. Er zijn er inmiddels meer dan 3000 van verkocht!

Ook is het programma inmiddels bekend; Om 13.00 uur start het programma op het Maertensplein. Er zullen vier races plaats vinden; Heat 1 om 13.30 uur, Heat 2 om 14.30 uur, Heat 3 om 15.30 uur. Dan om 16.00 uur de Business Cup met grote eenden en om 16.30 uur de grote finale. Het raceprogramma wordt omlijst door optredens van Harmonieorkest Kunst en Genoegen, de band De Gasten en lokale DJ's.

Belangrijke mededeling voor de deelnemers aan de Lukkie Duck Race: Activeer uw lot op www.lukkieduckrace2017.nl om in aanmerking te komen voor de prijzen. Op de website staan de te winnen prijzen en meer informatie over het evenement en de goede doelen vermeld.

De Lukkie Duck Race wordt georganiseerd door Lions Club de Bilt-Bilthoven. De opbrengst komt ten  goede aan De Vierstee (2.0) in Maartensdijk en Fight for Sight, oogoperaties in Nepal en India.