Logo vierklank.nl
 Voor de laatste keer natuur en de cultuurhistorie van het landgoed beleven.
Voor de laatste keer natuur en de cultuurhistorie van het landgoed beleven.
Natuur & Milieu

Tuindagen landgoed Vollenhoven

Voor de 20ste en tevens laatste keer worden op landgoed Vollenhoven in De Bilt de Tuindagen georganiseerd: men kan genieten van de prachtige tuinen, de vele verkoopstands en activiteiten in de sfeer van het landgoed.

Het statige witte huis van landgoed Vollenhoven aan de Utrechtseweg is bij velen bekend. Maar weinigen weten dat er achter dat mooie landhuis nog zoveel verschillende tuinen liggen. Waaronder een Engelse tuin met op kleur ingeplante borders, een ommuurde moestuin met vergeten groenten en de originele kassen, een Engels landschapspark met de kronkelende paadjes en de glooiingen. Dit alles aaneengeregen door een statig beukenbos.

De Tuindagen worden in 2017 voor de 20ste keer georganiseerd. In het park kan men deelnemen aan verschillende Engelse landgoedspelen zoals croquet, lawn ball en nog vele andere. Voor de 'stoeren' is er kracht meten bij het paalwerpen. En de jeugd kan zich tevens bezighouden met allerlei activiteiten in en met de natuur.

De tuindagen zijn op Landgoed Vollenhoven, Utrechtseweg 59 te De Bilt op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017 van 10.00 tot 17.00 u. Honden zijn welkom mits aangelijnd. Info www.landgoedvollenhoven.nl of info@landgoedvollenhoven.nl

Meer berichten