Logo vierklank.nl
Medi Skin Care is gevestigd in de voormalige apotheek aan de Hessenweg.
Medi Skin Care is gevestigd in de voormalige apotheek aan de Hessenweg.
Algemeen

Huidzorg op topniveau

Graag een gezonde en mooie huid? In de oude apotheek aan de Hessenweg in De Bilt is sinds kort een nieuw huidcentrum van Medi Skin Care geopend, waar je terecht kunt voor een breed spectrum aan huidbehandelingen en advies: van acne tot spijttatoeages.

door Liza Sophie de Boer

Voorbijgangers kunnen zonder doorverwijzing binnenstappen bij het huidcentrum. Enerzijds is er veel aandacht voor huidaandoeningen als acne, littekens, couperose, rosacea, wijnvlekken, striae, fibromen, wratten, schimmelnagels, overbeharing, anti-aging, pigment en spijttatoeages. Maar ook mensen die simpelweg een mooiere huid willen door middel van een peeling kunnen terecht bij Medi Skin Care. "Ons doel is mensen goed te adviseren en te informeren over behandelingen en producten", vertelt oprichtster en huidtherapeut Mariette Annema. Ook is er wekelijks een dermatoloog aanwezig die botoxbehandelingen uitvoert. "Door onze veelzijdigheid willen wij toegankelijk zijn voor iedereen", zegt collega huidtherapeut Leonie Rappard, die al vier jaar werkzaam is bij het bedrijf.

"Wij willen iemand het best mogelijke resultaat bieden."

– team Medi Skin Care

Medi Skin Care heeft een compleet team van HBO-gediplomeerde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten en werkt sinds 2004 met ruim tien ziekenhuizen samen door heel Nederland. "Een veelgemaakte misvatting is dat huidtherapeuten schoonheidsspecialisten zijn. Een schoonheidsspecialist maakt de huid alleen mooier, terwijl wij als huidtherapeuten huidproblemen ook medisch aanpakken", zegt Annema. Wekelijks krijgt Medi Skin Care patiënten doorverwezen van verschillende specialisten zoals huisartsen en dermatologen. "Wij hopen in ons huidcentrum in De Bilt voor iedereen iets te kunnen betekenen bij het behalen van een gezonde huid."

Wilt u meer informatie over de behandelingen van Medi Skin Care of heeft u een huidprobleem?
Maak een afspraak voor een gratis consult via 030-2203600 of bezoek het huidcentrum aan de Hessenweg 192, 3731 JN in De Bilt. Of bezoek
www.mediskincare.nl

Meer berichten