Logo vierklank.nl
 v.l.n.r. Kim, Marrie van der Horst-van Brenk, Willem van der Horst en Marleen.
v.l.n.r. Kim, Marrie van der Horst-van Brenk, Willem van der Horst en Marleen.
Sport

Jubileum Stal van Brenk

Stal van Brenk viert op 24 juni haar 25-jarig jubileum. Op die dag is de hoofdrol uiteraard voor de vierbenige bewoners van de manege weggelegd. Vanaf 17.00 uur worden diverse demonstraties en activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.

Manege Stal van Brenk is in 1992 opgericht onder leiding van Marrie van der Horst-van Brenk. De eerste jaren na de oprichting was er een combinatie van het boerenbedrijf van Marrie's vader, Joop van Brenk, en de manege. Later heeft familie Van der Horst het boerenbedrijf overgenomen en is Stal van Brenk zich alleen nog gaan richten op de paardensector. Door de jaren heen is er veel veranderd, van slechts enkele pony's en één buitenrijbaan naar ruim 120 paarden en pony's en vijf binnen- en buitenrijbanen. Familie Van der Horst heeft, samen met een team enthousiaste medewerkers, de gezellige sfeer van het familiebedrijf weten te behouden.

Kortom, in de afgelopen 25 jaar is Stal van Brenk uitgegroeid van hobbymatige paardrijlessen naar een gezellige 4 sterren FNRS manege voor de hele familie. De volgende generatie Van der Horst, staat al te trappelen om dit in de toekomst voort te zetten. Het programma en meer informatie is te vinden op www.stalvanbrenk.nl en via Facebook.

Meer berichten