Ook in 2016 staken Rabobank-medewerkers de handen uit de mouwen. (foto Rabobank)
Ook in 2016 staken Rabobank-medewerkers de handen uit de mouwen. (foto Rabobank)

Rabobank steekt de handen uit de mouwen

Algemeen Algemeen

Rabobank Rijn en Heuvelrug organiseert van 12 t/m 15 juni de Aandeel-in-elkaar week. Tijdens deze week steken medewerkers van de bank massaal de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in de regio. Het motto is 'pak uit en aanpakken'.

Meer dan 100 enthousiaste medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug zetten zich in bij diverse vrijwilligersprojecten. Deze projecten bestrijken het gehele werkgebied van de bank. Er worden klussen gedaan bij o.a. het Thomashuis in Maartensdijk en woonzorgcentrum De Biltse Hof in Bilthoven.

Opbrengst
De Rabomedewerkers pakken diverse klussen aan. Zo gaan ze tuinen onderhouden, (les-)materialen schoonmaken, schuren verven, wandelen met ouderen en pannenkoeken bakken voor ouderen. Daarnaast wordt op het hoofdkantoor een inzameling gehouden van speelgoed en tuinspullen. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Youké. Deze stichting verleent gespecialiseerde hulp bij grote problemen in gezinnen op het gebied van opvoeding.

Samen voor
De Aandeel in Elkaar week wordt begeleid door Samen voor Zeist en Samen voor De Bilt. Beide organisaties stimuleren betrokken ondernemen in de lokale omgeving. Doel is om de samenwerking en verbinding tussen bedrijven en lokale samenleving te vergroten. Rabobank Rijn en Heuvelrug is founder van zowel Samen voor De Bilt als Samen voor Zeist.

Bent u geïnteresseerd, of wilt u met uw bedrijf ook vrijwilligerswerk doen, neem dan contact op met Wilma de Groot van Samen voor Zeist: 06 50948811, of met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: 06 11564957.       (Judith Boezewinkel)