De winnaars ontvingen uit handen van sponsor Peet, een tegoedbon. Voor alle deelnemende teams was er een heerlijke taart van Bakkerij Bos.
De winnaars ontvingen uit handen van sponsor Peet, een tegoedbon. Voor alle deelnemende teams was er een heerlijke taart van Bakkerij Bos.

TZ-Combikorfbaltoernooi

Algemeen Sport

Korfbalvereniging Tweemaal Zes organiseerde woensdag 7 juni voor de 20e keer het Combi-korfbaltoernooi. Dertien teams streden om de titel 'Cafetaria Peet' Combikorfbalkampioen 2017'. Deze jubileumaflevering van het toernooi werd gesponsord door titelverdediger 'Cafetaria Peet, dé plek waar je lekker eet'.

De wedstrijden werden in 2 poules afgewerkt. Er werd fanatiek en toch ook vooral gezellig gekorfbald. Per team mochten er maximaal 3 'actieve' korfballers meedoen en het is vooral hun taak om de niet- of ex-korfballers een leuke korfbalervaring op te laten doen.

Afgetekend
Het Team was de afgetekende winnaar in hun poule. In de wedstrijd voor een finaleplaats troffen zij het Bestuur van de korfbalvereniging. Tot hun eigen verbazing wonnen ze ook die wedstrijd. In de finale werd aangetreden tegen de winnaar van de andere poule. Het werd een zwaar bevochten overwinning voor Het Team van de Ontmoetingskerk.

Recreanten
Het is een mooie eer, maar toch gaat het vooral om de gezelligheid, om met je familie, collega's en vrienden eens in een andere setting sportief bezig te zijn. Voor wie na de zomer op de woensdagavond nog wel weer wil korfballen, heeft de vereniging een Recreantentraining of een Midweek-competitie. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Henny de Rooij, telnr. 0346 212971.            (Hester Ploeg)