V.l.n.r. Riet van Heyningen en Wim Westland, Nico Verhaar, Mieke Neefs en Ad Franzen.
V.l.n.r. Riet van Heyningen en Wim Westland, Nico Verhaar, Mieke Neefs en Ad Franzen. Foto: Henk van de Bunt

Afsluiting Bridgeseizoen

Algemeen Sport

Op woensdag 31 mei sloot ook BridgeComb. '86 in De Bilt het seizoen met de traditionele slotdrive en het uitreiken van de jaarprijzen. Het clubkampioenschap is gewonnen door Riet van Heyningen en Wim Westland; daarmee prolongeerden zij hun titel van vorig jaar! Hun voorsprong was zeer ruim en ze hebben die vast kunnen houden. Runners up waren Erik Polders en Elly Akkerman.

De slembokaal is gewonnen door Mieke Neefs en Nico Verhaar. De eindstrijd was buitengewoon spannend, met de drie hoogst genoteerde paren maar 1 puntje verschil. Uiteindelijk gaf de laatste competitieavond de doorslag. De Westlandtrofee werd gewonnen door degene die van alle in het seizoen gespeelde 'tussendoor'- avonden (feestdagen-drives bijv.) het beste resultaat heeft geboekt. Het is een individuele prijs, die seizoen (als) wisseltrofee gewonnen is door Ad Franzen.

Zomer
Vanaf woensdag 7 juni is iedereen weer welkom voor de zomerbridge. Acht woensdagavonden kan men meespelen, leden en niet leden. Vanaf 19.30 uur (iets eerder komen i.v.m. de inschrijving) in gebouw De Schakel, Soestdijkseweg Zuid 49-B. Niet leden betalen 2,50 euro per persoon per avond, leden gratis. Zomerbridge is op de woensdagen 7/6 t/m 12/7. Van 17/7 t/m 13/8 is het clubgebouw gesloten. Daarna nog twee keer op 16 en 23 augustus.