Samen leuke dingen doen

Algemeen Algemeen

Binnen MENS De Bilt valt het medewerkers op dat mensen in toenemende mate contact zoeken met gelijkgestemden. Men wil met iemand anders iets leuks samen doen zonder dat men een hulpvraag heeft. Daarom organiseert MENS De Bilt op 13 juni tussen 14.00 en 15.30 uur in Restaurant Bij de Tijd een Markt voor senioren.

Net als op de markt kun je gewoon binnenlopen en rondkijken. Vrijwilligers van MENS De Bilt ontvangen de mensen en wijzen hen de weg. De ruimte ziet eruit als een marktplaats met kraampjes. Elk kraampje heeft iets te bieden, zoals:

· samen eten/koffie drinken

· samen bewegen (wandelen, sporten, fietsen etc.)

· samen een spel spelen (schaken, biljarten etc.)

· samen naar film of theater

· een zelf ingebrachte activiteit

· informatie over de activiteiten die Mens organiseert.

Rond elk kraampje vindt u mensen met dezelfde interesse. U kunt, als u wilt, een praatje maken en erbij gaan zitten met een kop koffie of thee met taart. De kans is groot dat u dan iemand ontmoet die dezelfde dingen leuk vindt. Een afspraak is dan gauw gemaakt. Het is onze bedoeling dat u zelf onderling uw afspraken maakt. Wij hebben daarvoor kaartjes klaarliggen. De vrijwilligers die rondlopen, zijn er om u een handje te helpen.

Wij hopen dat er ook senioren bij zijn die zelf iets willen organiseren, zodat er wellicht enkele clubjes gevormd gaan worden. Ook daar ondersteunen wij u graag mee. De organisatie is in handen van Marlies Willemse (vrijwilligerscoördinator) en Wilma van Poelgeest (sociaal werker MENS De Bilt). Informatie: Servicecentrum De Bilt. tel. 030 7440595.

!