Discussieavond Sport in De Bilt

Algemeen Sport

Op woensdag 7 juni organiseert de PvdA-fractie een discussieavond over de rol van sport en de rol van sportverenigingen, nu en in de toekomst. Wat is de toekomst van sport en sportverenigingen?

De concrete aanleiding is dat sport in een belangrijke rol heeft in onze gemeente. Het is gezond, leuk en het zorgt voor verbinding tussen mensen die elkaar anders niet snel zullen ontmoeten op een andere plek. Sport is echter geen vanzelfsprekendheid. Deze is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en van goede accommodaties. Fractievoorzitter Krischan Hagedoorn: 'De PvdA wil praten over vragen als: Hoe zou het sportbeleid van de toekomst er uit moeten zien? Wat willen we bereiken met sport? Wat zouden we een impuls willen geven, waar moeten we in investeren? Wij nodigen sportverenigingen en inwoners graag uit'.

De discussieavond vindt plaats op 7 juni in het WVT-gebouw aan de Talinglaan in De Bilt en start om 20.00 uur. Rond 22.00 uur wordt de avond afgesloten. Iedereen is welkom om mee te praten. Aanmelding bij voorkeur vooraf bij Krischan Hagedoorn: k.hagedoorn@debilt.nl.