Beachvolleybaltoernooi

Algemeen Sport

Het 3de Beachvolleybal toernooi is een project van MENS De Bilt en tevens eindexamenopdracht van stagiair Jorino Kleijn onder begeleiding van buurtsportcoach Jeffrey van Delft.

Ga genieten met je blote voeten in het warme zand en een koud drankje in je hand op deze sportieve middag. Je hoeft er niet helemaal voor naar het strand te rijden want in Bilthoven op Irene Beach bij Nova zijn 13 prachtige Beachvolleybal-velden speelklaar op zaterdag 24 juni van 13.00 tot 17.00. Het toernooi wordt in samenwerking met Beachvolleybalvereniging Irene Beach georganiseerd en is opgezet voor teams van minimaal 4 deelnemers.

16 jaar en ouder
Het idee is 2 jaar geleden ontstaan naar aanleiding van een onderzoek in de gemeente. Daar blijkt uit dat in De Bilt een flinke daling is te constateren bij het aantal lidmaatschappen bij verenigingen. De buurtsportcoaches vanuit Mens De Bilt willen die daling tegengaan. Dit toernooi is hier een onderdeel van. Jorino hoopt op verschillende doelgroepen, vriendengroepen, leraren teams, bedrijventeams, besturen van sportvereniging, iedereen is welkom! Er wordt gespeeld op het zand '4 tegen 4'. Inschrijven kan door aanmelding van originele teamnaam, een contactpersoon + telefoonnummer en de namen van de deelnemers via j.vandelft@mensdebilt.nl.