Moederdagactie op Lentemarkt

Algemeen Natuur & Milieu

Er is veel doen op de Lentemarkt van zaterdag 13 mei van 10.00 tot 15.30 uur, georganiseerd in samenwerking met en op het terrein van zorgboerderij Nieuw Toutenburg, Dorpsweg 85 in Maartensdijk.

Naast veel dieren, standhouders en catering zijn er ook leuke activiteiten voor moeders en dochters - gericht op de aansluitende Moederdag. Speciaal voor Moederdag wordt op de Lentemarkt een masterclass over chocolade gegeven door chocolatier en chocoladesommelier Wim Löbker. Wim vertelt alles over chocolade, over het prille ontstaan, de oogst en het proces van het maken van chocolade. De masterclass wordt gegeven om 11.45 uur en deelname kost twee euro. Er is ook een chocoladeproeverij. Men proeft allerlei soorten chocolade en krijgt een goody-bag mee naar huis. Deze masterclass wordt gegeven om 10.45, 13.30 en 14.45u. en deelname kost 7,50 euro. Voor beide activiteiten kan men zich aanmelden via lentemarktmaartensdijk@hotmail.com.

De opbrengst van deze dag komt - mede dankzij sponsoren - ten goede aan de noodhulp van stichting HCR in Bacau (Roemenië).