Afbeelding

Oefenen voor Don Quichot

Algemeen Kunst & Cultuur

door Henk van de Bunt

Theater in 't Groen speelt in 2017 haar Jubileumvoorstelling in samenwerking met de Koninklijke Biltse Harmonie in het park van landgoed Eyckenstein in Maartensdijk.

Regisseur Timon Blok maakte van het wereldberoemde verhaal 'Don Quichot' van Miguel Cervantes een eigentijdse bewerking: 'Don Quichot belandt samen met zijn trouwe knecht Sancho Panza in een Spaans tapasrestaurant. Daar brengt hij zijn ridderidealen in de praktijk. Hij weet de aanwezige restaurantgasten zo te inspireren dat ze zich verliezen in hun fantasie. Maar dromen blijken gevaarlijk te worden als werkelijkheid en fantasie steeds meer door elkaar heen gaan lopen'.

Maartensdijk
Don Quichot wordt gespeeld in het park van landgoed Eyckenstein in Maartensdijk. De ontvangst is bij het ernaast gelegen Koetshuis, Dorpsweg 195. De speeldata en aanvangstijden zijn woensdag 14 juni tot en met zaterdag 17 juni met avondvoorstellingen om 20.30 uur. Men is welkom vanaf 19.45 uur bij Het Koetshuis. Op zondag 18 juni is er een middagvoorstelling met aanvang 15.00 uur. Dan is het Koetshuis open vanaf 14.15 uur.

Kaarten
Toegangskaarten voor 'Don Quichot' zijn te koop in de webwinkel via www. theaterinhetgroen.nl/kaartverkoop en vanaf 22 mei ook bij Fa. van der Neut, Groenekanseweg 5/13 in Groenekan, bij Primera, Maertensplein 24 in Maartensdijk, bij de Bilthovense Boekhandel, Julianalaan 1 in Bilthoven en bij Bouwman Boeken aan de Hessenweg 168 in De Bilt. Op deze verkooppunten is telefonisch reserveren niet mogelijk. Meer informatie en contact: www. theaterinhetgroen.nl.

Afbeelding
Theater in 't Groen oefent op locatie. (foto Wendy Rundberg)