Afbeelding

Afrikaanse benefietavond voor giro 555

Algemeen Algemeen

In de afgelopen jaren heeft de Biltse Somalische gemeenschap een aantal leuke, feestelijke avonden met eten, drinken en cultuur in het WVT-gebouw (Talinglaan 10 te Bilthoven) georganiseerd en op een bijzondere manier laten zien wat Afrika in het algemeen en Somalië in het bijzonder te bieden heeft.

Diezelfde groep mensen, aangevoerd door Mulki Abukar (zie foto), komt nu in actie voor het goede doel. In delen van Afrika en het Midden-Oosten heerst extreme hongersnood. Op radio en TV is daar al ruim aandacht voor gevraagd. De lokale Somalische gemeenschap probeert een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan de landelijke actie van de samenwerkende hulporganisaties. WVT ondersteunt deze groep mensen door ruimte beschikbaar te stellen, lokale ondernemers sponsoren met diverse producten en diensten.

Zaterdag 13 mei, aanvang 17.30 uur, wordt een benefietavond georganiseerd. Voor 15 euro krijgt men een interessante en leuke avond met voedzame maaltijd en natuurlijk heel veel muziek, dans en cultuur. Ook is er een verloting met leuke prijzen! De opbrengst van de avond gaat naar giro 555.