Toekomst Noorderpark-Ruigenhoek

Algemeen Natuur & Milieu

Vorig jaar zijn de gebiedspartners van Noorderpark-Ruigenhoek een proces gestart om te onderzoeken hoe het park beter gebruikt kan worden. In dit proces zijn er met meer dan 70 personen gesprekken gevoerd over de toekomst van het gebied. De gesprekken resulteerden in een 'belangenverkenning', die is gebruikt als basis om een toekomstperspectief te schetsen voor dit aantrekkelijke recreatie,- en natuurgebied.

Dit toekomstperspectief wil men graag delen met de direct belanghebbenden in twee openbare bijeenkomsten; op woensdag 19 april (staat in het teken van bijpraten en kennismaken) en woensdag 10 mei (staat in het teken van aanpakken). In de eerste bijeenkomst wordt de vraag gesteld, hoe de grote lijnen het ontwikkelperspectief eruit zien en hoe deze te realiseren. In de tweede bijeenkomst wil men gezamenlijk de spelregels voor ontwikkeling opstellen en starten met het realiseren van wensen en initiatieven door het maken van werkgroepen.

Beide bijeenkomsten duren van 17.00 tot 21.00 uur en voor een lichte maaltijd wordt gezorgd. De bijeenkomsten worden gehouden op het kantoor van Copijn Tuin en Landschapsarchitecten aan de Gageldijk 4F en vormen een logisch vervolg op elkaar; het is dus belangrijk dat men beide bijeenkomsten aanwezig is. Aanmelden kan (i.v.m. de catering) via Lara Simons, kwartiermaker Noorderpark-Ruigenhoek tel. 06 41248648.