Voor de toekomst worden er natuurlijk ook sponsors gezocht om het werk van Robert (links) en Richard (beide HBO jongerenwerker) te ondersteunen.
Voor de toekomst worden er natuurlijk ook sponsors gezocht om het werk van Robert (links) en Richard (beide HBO jongerenwerker) te ondersteunen.

Jongerencentrum De Kelder geopend

Algemeen Jeugd

door Henk van de Bunt

Zaterdag 1 april opende Stichting LifeWireZ haar nieuwe jongerencentrum achter de Centrumkerk aan de Julianalaan in Bilthoven. De Kelder is voorzien van een bar, pooltafel, tafelvoetbaltafel, chilhoek, game/filmhoek en nog veel meer.

Initiatiefnemers Richard Verhoef en Robert van Loenen hebben daartoe een speciale stichting in het leven hebben geroepen 'Stichting LifeWireZ'. 'Deze naam staat voor vriendschap die het leven verandert'. Richard Verhoef vertelde bij de opening, dat er de afgelopen maanden hard is gewerkt om de ruimte op te knappen: 'De vloer is eruit gehaald en we zijn tijden bezig geweest om de roze en rode kleuren wit te verven. Er komt nog een bar en alles moet nog worden ingericht en gezellig worden gemaakt. We staan te trappelen om te beginnen en deze fase achter ons te laten'.

Mens en zijn Natuur
T.a.v. de inrichting van het nieuwe jongerencentrum heeft Stichting Mens en zijn Natuur een grote bijdrage geleverd; daarnaast zijn er diverse particulieren sponsoren en winkeliers, de bijdrage van de kerk en de opbrengst van de western Summerfair, vorige zomer, die de totale inrichting mogelijk gemaakt hebben.