Volle bak bij Nagel's Fashion Eve in Maartensdijk.
Volle bak bij Nagel's Fashion Eve in Maartensdijk.

Voorjaarscollectie bij Nagel Fashion

Algemeen Algemeen

door Marijke Drieenhuizen

Afgelopen donderdag kwamen veel belangstellenden naar de Fashion Eve bij Nagel Fashion op het Maertensplein in Maartensdijk. Modellen variërend van maat 36 tot 46 lieten zien wat de collectie te bieden heeft.

Medewerkster Annemieke Buijs praatte de show vakkundig aan elkaar. Duidelijk werden de trends voor dit voorjaar en de zomer: veel design en bloemen prints, pastel kleuren met veel groen, maar bijvoorbeeld ook knalroze mag weer. Veel kan gecombineerd worden waardoor iedereen bij Nagel Fashion zou kunnen slagen.

Nagel Fashion biedt kleding aan van o.a. de merken Esprit, YAYA, Gerry Weber, Street One en Dreamstar. Van de merken Esprit en Street One komt elke week een nieuwe aanvulling binnen. De andere merken komen elke maand met nieuwe aanvulling voor de collectie. Het personeel neemt, indien gewenst, ruim de tijd om de klant te helpen, laat mogelijke combinaties zien en staat de klant bij met het maken van de juiste keuze.

Roze is het nieuwe zwart
Ruim 60 belangstellenden zagen de modellen (inclusief één man), over de catwalk lopen. Jasjes werden op verzoek uitgetrokken om de mouwtjes van het bloesje eronder ook te kunnen bekijken. Indien gewenst werd, op verzoek, even stil gestaan om de geshowde kleding echt goed te kunnen bekijken. Duidelijk was dat zowel de modellen als het publiek er plezier in had. Annemieke Buijs gaf steeds een duidelijke uitleg en meldde onder andere dat groen de kleur is die veel te zien zal zijn en dat deze zomer roze het nieuwe zwart is. Ook mannen hebben een gevarieerde keuze van de merken Lerros en Fellows met vrolijke kleuren en leuke prints. Voor babykleding kan men slagen bij Nagel Fashion. Veel kleding van de merken Noppies, Feetje en Dirkje met veel mint groen maar ook felle kleuren zoals roze en oranje. Na afloop kon iedereen onder het genot van een drankje de kleding bekijken, styling advies krijgen en kleding passen en natuurlijk ook aanschaffen. Iedereen die aanwezig was bij de Fashion Eve heeft een cheque ontvangen waarmee ze bij hun aankoop een leuke accessoire mochten uitzoeken.