Logo vierklank.nl
Algemeen

Boekenweek 2017 in De Bilt

Tot en met 2 april is het Boekenweek. De Bilthovense Boekhandel en Bouwman Boeken vieren de Boekenweek met een aantal bijzondere activiteiten.

Bij Bouwman Boeken in De Bilt presenteert Eva Rovers op 29 maart om 20.00 uur haar boek Boud over Boudewijn Buch. Eva Rovers kreeg exclusief inzage in Büchs persoonlijke archief, met dozen vol brieven, foto's en dagboeken. Daarmee begon een reis door een leven dat even onwaarschijnlijk als fantastisch was.

In haar leesworkshop Hoe lees ik? wil Lidewijde Paris laten zien hoe literatuur werkt en waarom het zo werkt om zo het plezier van het lezen te vergroten. Zij zal op 30 maart aanwezig zijn in de Bilthovense Boekhandel. (Aanvang 20.00 uur)

Voor de feestelijke afsluiting van de Boekenweek zullen Anne Doedens en Marijke van de Vrugt op zondag 2 april aanschuiven bij de Tafel van Ike. In aanwezigheid van waarnemend burgemeester Verkerk en oud politievoorlichter Klaas Wilting zullen zij vertellen over zestien historische en verjaarde gevallen van moord die zij beschrijven in hun boek Moord en Doodslag (Aanvang 14.30 uur, Entree gratis)

Het Boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Herman Koch. Tijdens de Boekenweek ontvangt men dit gratis bij besteding van € 12,50 aan boeken. Op zondag 2 april 2017 kan men met het Boekenweekgeschenk de hele dag vrij reizen met NS. Connie Palmen schrijft het Boekenweekessay De zonde van de vrouw.

Voor meer info.: De Bilthovense Boekhandel: info@bilthovenseboekhandel.nl of tel.030 2281014 of Bouwman Boeken: info@bouwmanboeken.nl of tel. 030 2200112.

Meer berichten