Op 14 december 2015 droeg Meep van Kampen na twaalf jaar het voorzitterschap van de Jumelagestichting De Bilt-Coesfeld over aan Tine Rigter. Meep van Kampen ontving bij zijn afscheid een chapeau-kunstwerk met als opschrift: 'Dank voor je onvermoeibare inzet!'
Op 14 december 2015 droeg Meep van Kampen na twaalf jaar het voorzitterschap van de Jumelagestichting De Bilt-Coesfeld over aan Tine Rigter. Meep van Kampen ontving bij zijn afscheid een chapeau-kunstwerk met als opschrift: 'Dank voor je onvermoeibare inzet!' Foto: Guus Geebel

Viering achtste lustrum jumelage De Bilt en Coesfeld

Algemeen Algemeen

Dit jaar viert de Stichting Jumelage De Bilt - Coesfeld haar 40-jarig jubileum. Het bestuur van de stichting is er trots op dat de vriendschap na 40 jaar nog altijd zo levendig is. Er zijn dit jaar meerdere momenten dat er aandacht aan dit achtste lustrum wordt besteed.

Zondag 7 mei gaat een afvaardiging uit De Bilt naar Coesfeld voor een feestelijke bijeenkomst in het stadhuis. Ook in Coesfeld worden vertegenwoordigers van de verenigingen en scholen, waarmee altijd contact is onderhouden, uitgenodigd. In het centrum van Coesfeld is het die dag goed toeven; er is de jaarlijkse Automeile (een groot aantal autobedrijven presenteert zich met de nieuwste en meest luxe auto's), de winkels zijn open en de jumelagebesturen richten een marktkraam in met Hollandse producten. De muzikale omlijsting tijdens deze 'Hollandtag' wordt verzorgd door de Marchingband van de KBH De Bilt.

Deelname

Het stichtingsbestuur hoopt op voldoende deelname. Er zijn aan deze dag geen kosten verbonden. Deze dag is vooral bedoeld voor de mensen die in de afgelopen veertig jaar een band met Coesfeld hebben onderhouden. Een vereniging, school of stichting die regelmatig een uitwisseling organiseert of georganiseerd heeft, kan maximaal twee personen aanmelden. Dit alles in verband met het beperkte aantal genodigden en de uitdrukkelijke wens om een zo divers mogelijk gezelschap samen te stellen.

Voor meer informatie kan men bellen met Tine Rigter, voorzitter van de Stichting Jumelage De Bilt - Coesfeld, tel. 030 2292787 of mailen. Aanmelden bij voorkeur via e-mail: info@jumelage-debilt-coesfeld.nl onder vermelding van 7 mei 2017. Aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk.      (Joke Nederhof)